Zaterdag 12 augustus 2017

 

De premiekeuring zit er weer op!!

 

De dag begon voor ons super! Leff mocht het spits afbijten, hij stond op kop met een veulenpremie. Vervolgens volgde onze Lynn, ook zij stond op kop met een veulenpremie! Ons laatste veulen was Lizz, ook Lizz behaalde een veulenpremie en een kopplaats!!

Tijdens het veulenkampioenschap werd Lynn uitgeroepen tot kampioen!! En het reserve kampioenschap ging naar Leff, dit is zo gaaf om mee te maken!! Daarna is Lynn ook nog uitgeroepen tot algemeen veulenkampioen! Super trots op onze veulens en de mama’s.

Vervolgens gingen we verder met Kaya, zij stond op een mooie 2e plaats met een enterpremie achter de uiteindelijk jeugdkampioen midden maat. Daarna volgde onze palomino Kiki Dee, ze liet zich super  zien en behaalde dan ook een enterpremie en een kopplaats!! Dan was het aan de beurt voor onze 2 jarige. Issey kreeg een twenterpremie en stond mooi op een vierde plaats. Daarna volgde onze Jinte, Jinte kreeg ook een twenterpremie en stond op een tweede plaats achter de uiteindelijk jeugdkampioen mini maat.

Helaas de middag wat minder dan verwacht met een 2e premie voor Gitske, Fay en Gighi.

Hierbij willen we ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft!! Op naar volgend jaar.

 

Lynn v.d. Vorstenbern

Veulenkampioen overige maten & Algemeen veulenkampioen

Leff v.d. Vorstenbern

Reserve veulenkampioen overige maten

Lizz v.d. Vorstenbern

Kopplaats