14 Augustus 2011

Premiekeuring te Marken-Kessel weer Fantastisch verlopen!!


Vrijdag 12 Augustus:

Chiara stond op een vierde plaats met twenterpremie.

Daarna moets onze Cyra, zij stond op een 2de plaats met een twenterpremie. Het kopnummer in haar rubriek werk Jeugdkampioen Kleine maat, waardoor Cyra dus bij mocht komen. Na een spannende strijd werd ze uitgeroepen tot reserve Kleine maats Jeugd Kampioen!!

'N mooie prestatie voor onze twee twenters.

 

Zaterdag 13 Augustus:

Elia mocht de spits afbijten, hij stond op de 2de plaats met een veulenpremie. Achter de uiteindelijke reserve veulen kampioen overige maten.

Eliza stond op kop met een veulenpremie. Later op de dag werd ze uitgeroepen tot beste bonte veulen!

Enya stond ook op de 2de plaats met een veulenpremie, achter de uiteindelijke mini veulenkampioen en algemeen veulen kampioen.

Elinn stond op de vierde plaats met een veulenpremie

Na de pauze was onze 3jarige Barones aan de beurt. Het was heel spannend, ze stond op een 2de plaats en kreeg 'n geweldige 1ste premie! (voor haar stond de uiteindelijke reserve kampioen middemaat)

Amazing, mocht zich opstellen als eerste met wederom een 1ste premie! Later op de dag werd ze Kampioen Midden maat!! Echt super, ze doet haar naam eer aan!

Wietske sloot voor ons de dag af, ze mocht zich als eerste opstellen met een 1ste premie! Meteen daarna werd ze uitgeroepen tot Kleine maats Kampioen!!

 

Wat een geweldige uitslagen, we zijn er trots op!!