Vrijdag 8 augustus:

Deze dag hadden we 5 jeugdpony’s.

Hylke mocht op vrijdag de spits afbijten, ze liep op kop! Daarna kwamen Gentle en Gizzi in dezelfde rubriek, Gentle liet zich zelf super zien en mocht als eerste weg stappen. Jammer genoeg was onze Gizzi heel erg druk, ze stond op een derde plaats achter de uiteindelijk jeugdkampioen en reserve jeugdkampioen kleine maat. Daarna onze zwarte, Gitske ze was ook heel druk maar mocht als tweede in haar rubriek opstellen. Als laatste van deze dag was Gighi, ze mocht zich als eerste opstellen.

Gentle werd later op de dag zelfs uitgeroepen tot Jeugdkampioen Kleine maat!!

En Gighi reserve Jeugdkampioen Midden maat!!

 

Wauw wat gaaf!

 

 

Zaterdag 9 augustus:

Deze dag hadden wij 3 veulens.

Johnson onze palomino mocht op deze dag de spits afbijten, Johnson mocht zich opstellen als tweede in de rubriek achter de uiteindelijk reserve veulenkampioen mini maat.

Daarna mocht Issey, ook zij stond op een tweede plaats, ze liep achter de algemeen veulenkampioen. Joy liet zichzelf ook super zien en mocht ook in haar rubriek als tweede opstellen. Super.

Toen was het even lekker rustig, even bijkomen.

Erona was heel druk in de ring, en mocht als 3e wegstappen naar de uitstap ring, hier liet ze zichzelf super zien. Ze kreeg een eerste premie!!

Amazing had een kopplaats met een eerste premie!! En Wietske liep bij de Oud-Kampioenen en kreeg ook een eerste!

 

Toen de kampioenschappen, Amazing mocht meedoen en liet zich super zien, ze mocht zich in het midden opstellen als Kampioen Midden maat 2015!! Wauw, kippenvel!!

Wietske mocht samen met de andere Oud-Kampioenen en de nieuwe Dag-Kampioen strijden om de Ere Titel, Wietske liet zich weer super zien en er werd afgeroepen dat de enigste vos
Ere-Kampioen is geworden!! Nog steeds niet te beseffen en we zitten nog steeds helemaal in de wolken. Echt super gaaf!!!

 

Het waren twee geweldige dagen!!